Stații Mol

Termeni și condiții

 1. Acceptarea Termenilor si Conditiilor
  1. Folosirea site-ului www.multibonus.ro (inclusiv vizitarea acestuia – regulată, ocazională sau izolată -, înregistrarea şi crearea unui cont, comandarea produselor şi/sau folosirea serviciilor oferite de MOL Romania prin intermediul site-ului www.multibonus.ro) implică acceptarea în totalitate şi necondiţionată a Termenilor şi Condiţiilor expuşi mai jos. Prin urmare, se recomandă citirea cu atenţie a Termenilor şi Condiţiilor.
  2. MOL Romania îşi rezervă dreptul de a modifica sau a actualiza unilateral Termenii şi Condiţiile oricând, fără notificarea prealabilă a persoanelor care utilizează acest site şi fără a putea fi ţinută responsabilă în vreun fel pentru modificările aduse. Accesând pagina Termenilor şi Condiţiilor puteţi citi întotdeauna cea mai recentă versiune a acestor prevederi, valabilă şi aplicabilă la momentul accesării.
  3. Termenii şi Condiţiile expuse mai jos se completează cu prevederile Regulamentului de funcţionare a Programului MultiBonus.
  4. Produsele şi serviciile furnizate de site-ul www.multibonus.ro sunt rezervate doar persoanelor care au împlinit 18 ani.
 2. Scopul site-ului şi neangajarea răspunderii
  1. Scopul acestor Termeni şi Condiţii este de a defini şi reglementa condiţiile de utilizare a acestui site, de înregistrare şi creare a unui Cont de către Utilizatori, precum şi termenii şi condiţiile aplicabile produselor şi/sau serviciilor oferite persoanelor fizice de către MOL Romania prin intermediul site-ului www.multibonus.ro în cadrul programului de loialitate MultiBonus.
  2. MOL Romania nu garantează în niciun fel funcţionarea continuă a site-ului, calitatea site-ului din punct de vedere tehnic şi funcţional, ori lipsa oricăror malware (viruşi sau alte programe similare) care ar putea exista pe site, independent de voinţa MOL Romania. Astfel, MOL Romania nu va putea fi ţinută răspunzătoare în niciun fel pentru niciun fel de daune directe sau indirecte suferite sau invocate de Utilizatori provenind din disfuncţionalităţi ale site-ului ori de existenţa de malware pe acesta. Acest site este furnizat ca atare, fără garanţii de orice fel.
  3. Utilizatorul îşi poate accesa Contul 24h/zi, 7 zile/săptămână, cu excepţia perioadelor în care se efectuează lucrări de întreţinere şi/sau actualizare.
  4. Accesul poate fi limitat ca viteză în orele de utilizare maximă, datorită capacităţii limitate de procesare a sistemului informatic pe care rulează aplicaţia. Utilizatorul înţelege că mai mulţi Utilizatori conectaţi simultan pot determina scăderea vitezei de răspuns a aplicaţiei indiferent de viteza de download garantată de către furnizorul de servicii de internet Utilizatorului.
  5. MOL Romania va depune toate eforturile pentru a asigura utilizarea site-ului de către Utilizatori în condiţii de securitate şi confidenţialitate. MOL Romania poate oricând suspenda sau întrerupe furnizarea site-ului, cu efect imediat şi fără un anunţ prealabil, în scopul efectuării unor actualizări, reparaţii sau lucrări de întreţinere sau în scopul îmbunătăţirii performantelor site-ului, fără a avea vreo răspundere în acest sens. De asemenea MOL Romania îşi rezervă dreptul de a suspenda, modifica, adăuga sau şterge, temporar sau permanent, în orice moment, porţiuni din conţinutul site-ului. MOL Romania va nu va putea fi ţinută răspunzătoare în niciun fel pentru niciun fel de daune directe sau indirecte suferite sau invocate de Utilizatori provenind din accesarea abuzivă şi ilegală a site-ului de natură să compromită securitatea şi confidenţialitatea acestuia, persoanele răspunzătoare pentru astfel de fapte urmând a răspunde conform legii.