Cadourile speciale Philips din stațiile MOL

 

Indiferent de călătoriile pe care le plănuiești, asigură-te că ai pus în bagaje produsele de îngrijire personală și electrocasnicele mici indispensabile.

Pentru confort și eleganță în mișcare, alege produsele Philips prezente în rețeaua stațiilor MOL România, în perioada 22 octombrie 2018 – 28 februarie 2019, în limita stocului disponibil.

Folosește cardul MultiBonus pentru a beneficia de reducerile dedicate de până  40%*.

*Față de prețurile afișate în stațiile MOL România.

Denumire produs SET DE ÎNGRIJIRE PERSONALĂ PHILIPS
Descriere produs Datorită tehnologiei DualCut, aparatul de tuns Philips vă asigură linii precise și coafare detaliată. Conține 9 accesorii lavabile pentru față și corp: aparat de tuns, accesoriu pentru tuns părul din nas și urechi, pieptene ajustabil (3-7 mm) pentru barbă, 2 piepteni pentru aspect nebărbierit, 3 piepteni pentru tunderea bărbii, 1 pieptăn pentru părul de pe corp. Pachetul include husă de protecție. Funcționează cu baterie Ni-MH. Dispune de autonomie de 70 min, după o încărcare de 16 h.

 

Denumire produs MAȘINĂ DE TUNS BARBA PHILIPS
Descriere produs Prin sistemul de ridicare și ghidare a firului de păr, aparatul de tuns barba Philips asigură un bărbierit uniform. Dispune de 10 setări de lungime blocabile (0.5 – 10 mm) cu precizie de 1 mm. Lamele din oțel inoxidabil sunt delicate cu pielea fină, nu este necesară lubrifierea înainte de utilizare. Are o autonomie de 30 min după o încărcare de 8 h prin USB.

 

Denumire produs APARAT DE RAS UMED ȘI USCAT PHILIPS
Descriere produs Aparatul Philips SatinShave Prestige dispune de suprafață de ras dublă, cap flexibil, lamele de tuns cu capete rotunjite și bare de protecție împotriva zgârieturilor. Poate fi utilizat în mediu umed sau uscat. Datorită pernuțelor moi și confortabile incorporate, pielea rămâne fină. Pachetul include 3 accesorii. Aparatul are funcție de încărcare rapidă.

 

Denumire produs VISA PURE PHILIPS
Descriere produs Peria Philips Visa Pure vă asigură într-un minut o curățare a tenului de 6 ori mai eficientă decât o curățare manuală. Folosește tehnologie de curățare cu rotație. Aparatul este 100% rezistent la apă și reîncărcabil. Este compatibil cu toate periile Philips.

 

Denumire produs PERIUȚĂ DE DINȚI ELECTRICĂ PHILIPS
Descriere produs Periuța Philips Sonicare îndepărtează de până la 7 ori mai multă placă bacteriană decât o periuță de dinți obișnuită, datorită capului de periere InterCare. Setul conține 1 mâner periuță Philips Sonicare negru, 2 capete de periere InterCare & ProResults, 1 toc de călătorie și 1 încărcător. Are un singur mod de periere.

 

Denumire produs USCĂTOR DE PĂR PHILIPS
Descriere produs Funcția ThermoProtect asigură o temperatură de uscare optimă și protecţie suplimentară împotriva supraîncălzirii părului. Dispune de 6 setări flexibile de viteză și temperatură pentru control complet, jet de aer rece pentru fixarea coafurii și cap de coafare. Putere: 2100 W.

 

Denumire produs FIER DE CĂLCAT DE VOIAJ PHILIPS
Descriere produs Mânerul fierului de călcat se pliază pentru a ocupa cât mai puțin spațiu în bagaj. Are talpă din oțel inoxidabil. Putere : 250 W. Conține husă pentru transport.

 

 

Denumire produs BLENDER DE MÂNĂ PHILIPS
Descriere produs Dispune de bară din metal ProMix. Material lamă: oțel inoxidabil. Putere: 550 W. Capacitate bol: 0.5 l.

 

Imaginile sunt cu titlu de prezentare