Kit-ul tău pentru sezonul rece

 

Ai grijă de mașina ta pe timp de iarnă cu produse de calitate de la Fiskars. Folosește cardul
MultiBonus pentru a beneficia de reduceri de până la 15%.

Campania se desfășoară în perioada 01.11.2018– 28.02.2019, în limita stocului disponibil.

DENUMIRE PRODUS FISKARS RACLETĂ GHEAȚĂ SOLID
DESCRIERE PRODUS Este prevăzută cu mâner ergonomic și lamă dublă și flexibilă, care curăță în ambele sensuri. Se adaptează pe suprafețe curbate. Este confecționată din material foarte ușor și rezistent. Dimensiuni: 22 x 9.5 x 4 cm.

 

DENUMIRE PRODUS FISKARS LOPATĂ MAȘINĂ ALBĂ
DESCRIERE PRODUS Este fabricată din material ușor și rezistent Fibercomp, fiind prevăzută cu mâner ergonomic și margine din oțel inoxidabil. Structură dintr-o bucată. Prindere de tip “T” la capătul mânerului. Dimensiuni reduse: 63 x 22 x 10 cm, fiind ușor de transportat în mașină.

 

DENUMIRE PRODUS FISKARS LOPATĂ MAȘINĂ NEAGRĂ
DESCRIERE PRODUS Este fabricată din material ușor și rezistent Fibercomp, fiind prevăzută cu mâner ergonomic și margine din oțel inoxidabil. Structură dintr-o bucată. Prindere de tip “T” la capătul mânerului. Dimensiuni reduse: 63 x 22 x 10 cm, fiind ușor de transportat în mașină.

 

DENUMIRE PRODUS FISKARS PERIE ȘI RACLETĂ PENTRU GHEAȚĂ
DESCRIERE PRODUS Instrument de curățat mașina format din perie și racletă detașabile. Dispune de lamă dublă și flexibilă ce poate curăța în ambele sensuri. Peria din silicon se adaptează pe suprafețele curbate.

 

DENUMIRE PRODUS FISKARS MĂTURĂ
DESCRIERE PRODUS Combinația perfectă de peri moi și rigizi pentru curățarea eficientă a resturilor mai grele și mai fine, atât umede cât și uscate. Perii nu se îmbibă în apă sau solvenți. Lățimea de lucru: 45 cm. Mânerul măturii este ușor, din aluminiu.