Stații Mol

Acumulare/cedare de puncte MultiBonus

Cum acumulez puncte?

Punctele de fidelitate se acordă pentru fiecare achiziţie de produse și/sau servicii din stațiile MOL din România, cu condiţia ca tu să foloseşti cardul indiferent de produsul sau serviciul achiziţionat, după cum urmează:

Pentru informaţii complete, consultă Regulamentul programului.


Pot primi o listă cu tranzacțiile mele?

Poţi avea acces la istoricul tranzacţilor prin crearea unui cont pe www.multibonus.ro sau prin intermediul Serviciului de Relații cu Clienții al MOL România. Pe www.multibonus.ro sunt disponibile automat ultimele 10 tranzacţii efectuate în oricare dintre staţiile MOL din România. În cazul în care nu găseşti o anumită tranzacţie în lista de pe www.multibonus.ro, te rugăm să ne contactezi.


Pot achiziționa și carburant în schimbul punctelor?

Punctele MultiBonus nu pot fi cedate pentru alimentarea cu carburant din stațiile MOL. Punctele MultiBonus pot fi utilizate pentru a achiziționa produse din cataloagele MultiBonus sau pentru cumpărături din magazinele stațiilor MOL.


Care este valoarea unui punct MultiBonus?

Valoarea unui punct MultiBonus la data de 01.01.2017 este de 0.015 RON.


Ce fac cu punctele?

Punctele pot fi preschimbate în cadouri din Catalogul MultiBonus sau în produse și servicii din statiile MOL (cu excepția carburanților MOL). Catalogul de produse MultiBonus este disponibil în toate stațiile MOL și online, pe www.multibonus.ro.


Cum aflu câte puncte am în cont?

Verificarea balanței cardului MultiBonus se poate face: în orice stație MOL, dacă soliciți operatorului de la casă; telefonic, apelând linia verde gratuită a Serviciului de Relații cu Clientii 0800-800-665; prin crearea unui cont de Utilizator pe site-ul www.multibonus.ro și accesarea secțiunii Tranzacții.


Ce valabilitate au punctele?

Punctele MultiBonus sunt valabile pe o perioadă de 3 ani, calculați de la data acumulării punctelor MultiBonus.


Pot acumula puncte dacă nu am cardul la mine?

Punctele MultiBonus se acumulează la fiecare tranzacție făcută în stațiile MOL doar dacă este prezentat cardul MultiBonus.