Intrebari frecvente

Cum acumulez puncte?

Punctele de fidelitate se acorda pentru fiecare achiziţie de produse si/sau servicii din benzinariile Grupului MOL în România,  cu condiţia ca tu să foloseşti cardul indiferent de produsul sau serviciul achiziţionat, dupa cum urmeaza:

Pentru informaţii complete, consultă Regulamentul programului.

Pot primi o lista cu tranzactiile mele?

Poţi avea acces la istoricul tranzacţilor creându-ţi un cont pe www.multibonus.ro sau prin intermediul Serviciul de Relatii cu Clientii al MOL România. Pe www.multibonus.ro sunt disponibile automat ultimele 10 tranzacţii efectuate în oricare dintre staţiile aparţinând Grupului MOL din România.
În cazul în care nu găseşti o anumită tranzacţie în lista de pe www.multibonus.ro, te rugăm să ne contactezi

Pot achizitiona si carburant in schimbul punctelor?

Punctele MultiBonus nu pot fi cedate pentru a achizitiona carburant din benzinariile MOL. Punctele MultiBonus pot fi utilizate pentru a achizitiona produse din cataloagele MultiBonus sau pentru cumparaturi din magazinele benzinariilor MOL.

Care este valoarea unui punct MultiBonus?

Valoarea unui punct MultiBonus la data de 01.01.2017 este de 0.015 RON

Ce fac cu punctele?

Punctele pot fi preschimbate in cadouri din Catalogul MultiBonus sau pot fi cedate in schimbul unor produse/servicii prezentate in statiile MOL (cu exceptia combustibililor MOL). Catalogul de produse MultiBonus este disponibil in toate benzinariile MOL si online, pe www.multibonus.ro.

Cum aflu cate puncte am “pe card”?

Verificarea balantei cardului MultiBonus se poate face: In orice benzinarie MOL, daca solicitati operatorului de la casa balanta contului dumneavoastra; telefonic, apeland linia verde gratuita a Serviciului de Relatii cu Clientii 0800-800-665; prin crearea unui cont de Utilizator pe site-ul www.multibonus.ro si accesarea sectiunii Tranzactii.

Ce valabilitate au punctele?

Punctele MultiBonus sunt valabile pe o perioada de 3 ani, calculati de la data acumularii punctelor MultiBonus.

Pot acumula puncte daca nu am cardul la mine?

Punctele MultiBonus se acumuleaza la fiecare tranzactie facuta in benzinariile MOL doar daca este prezentat si cardul MultiBonus.