Stații Mol

Despre program

De ce să particip la programul MultiBonus?

 

Primești înapoi o parte din valoarea cumpărăturilor din stațiile MOL

MultiBonus îți returnează o parte din valoarea cumpărăturilor pe care le faci în stațiile MOL din România sub formă de puncte de loialitate. Astfel, pentru tot ce cumperi, primești puncte pe care le poți transforma apoi în produse din stație sau poți alege dintre cele peste 200 de articole care se găsesc în Cataloagele MultiBonus.


Cine poate participa la programul MultiBonus?

Orice persoană fizică, șofer sau nu, care a împlinit 18 ani până la data înscrierii şi care acceptă condiţiile de funcţionare a programului poate participa la programul MultiBonus. Orice client MOL România, persoana fizică, poate participa la programul MultiBonus, prin completarea corectă a formularului de înscriere. Aplică online pentru un card și vei primi pe loc cardul temporar pe care îl poți folosi pentru acumularea de puncte.


Când primesc cadourile MultiBonus?

 

Cadourile MultiBonus sunt produse pe care le obţii în urma plasării unei comenzi în Magazinul Virtual sau direct din magazinele benzinăriilor MOL.

Livrarea produselor din Magazinul Virtual are loc la benzinăria unde ai cedat punctele MultiBonus sau pe care o selectezi atunci când plasezi comanda online, în termen de maximum 20 zile lucrătoare de la data cedării punctelor. Poţi urmări statusul comenzii tale creându-ţi un cont online.

Descoperă programele de loialitate ale Grupului MOL!

Grupul MOL răsplătește loialitatea clienților săi și în alte țări europene în care compania își desfășoară activitatea. Dă click pe țara dorită pentru mai multe detalii.

Vreau card MultiBonus