Primesti inapoi o parte din valoarea cumparaturilor din statiile MOL

MultiBonus iti returneaza o parte din valoarea cumparaturilor pe care le faci in statiile Grupului MOL din Romania sub forma de puncte de loialitate. Astfel, pentru tot ce cumperi, primesti puncte pe care le poti transforma apoi in produse din statie sau poti alege din cele peste 300 de articole care se regasesc in Cataloagele MultiBonus.

In fiecare luna in statiile MOL exista oferte speciale si campanii dedicate posesorilor de card MultiBonus, fie ca este vorba de produse care au preturi speciale sau de campanii cu castiguri instant sau prin tragere la sorti. Intotdeauna vom gandi un avantaj dedicat clientilor MultiBonus, asa ca inscrie-te gratuit in program si incepi sa castigi la fiecare vizita in statiile MOL.

Pentru ca tu sa te bucuri mereu de avantaje pentru orice ai cumpara, ne-am asociat cu branduri importante care iti ofera avantaje exclusive. Fie ca este vorba despre produse auto, articole sportive sau asigurari mai accesibile, ai acum acces la toate. Consulta sectiunea dedicata Partenerilor nostri si afla cum poti sa iti folosesti cardul MultiBonus si in afara statiilor MOL.