Despre

Cadourile MultiBonus sunt produsele prezentate în Cataloagele MultiBonus şi în magazinele benzinăriilor MOL. Cataloagele MultiBonus sunt publicate de două ori pe an, la începutul lunii noiembrie şi în primăvara, la jumătatea lunii aprilie, astfel încât tu să te bucuri de o selecţie cât mai completă de produse. Preţul produselor prezentate în Cataloagele MultiBonus este garantat pe toată perioada de valabilitate a acestora, astfel încât tu să îţi poţi planifica din timp modul în care acumulezi punctele de loialitate.

Iar dacă un anumit produs nu mai este pe stoc, facem toate demersurile pentru a-ţi oferi în schimb un produs superior calitativ sau cel puţin la fel de bun.

Punctele MultiBonus se strâng uşor în contul tău, cu cât eşti mai activ, cu atât mai rapid!
Primeşti puncte pentru orice cumperi din staţiile Grupului MOL în România, fie că eşti şofer şi alimentezi, fie că vrei doar să profiţi de oferta noastră diversificată din magazine.
Primeşti puncte şi dacă recomanzi programul MultiBonus prietenilor tăi sau dacă participi la promoţiile noastre speciale. Mai mult, încă de la înscrierea în program primeşti până la 160 de puncte bonus dacă alegi să ne spui mai multe despre tine. Astfel încât noi să ştim ce te interesează şi să gândim mereu avantaje pe gustul tău.
Schema clasică de acumulare îţi aduce garantat:

• 5 puncte MultiBonus pentru fiecare litru de benzina RACING FUEL 102+;
• 3 puncte MultiBonus pentru fiecare litru de carburant premium, EVO Diesel Plus sau Benzină EVO 100 Plus;
• 1 punct MultiBonus pentru fiecare litru de carburant EVO Diesel sau Benzină EVO 95 sau GPL
• 1 punct MultiBonus pentru fiecare 3 lei (TVA inclus) cheltuiţi în magazinele staţiilor MOL
• 5 puncte MultiBonus pentru fiecare 3 lei (TVA inclus) cheltuiţi pentru produse savuroase din zona Corner (cafea, patiserie şi sandwich-uri proaspete, ba chiar şi meniuri delicioase)
• 1 punct MultiBonus pentru fiecare 10 lei (TVA inclus) cheltuiţi pentru cumpărarea de roviniete sau huviniete
Aşa că, fă singur calculele şi vezi ce rezultă. Încearcă şi Simulatorul de câştiguri şi vezi exact ce avantaje ai dacă alegi staţiile MOL.

Obţinerea unui card MultiBonus se face prin completarea formularului de înscriere în orice staţie aparţinând Grupului MOL din România sau online, prin selectarea opţiunii Solicit un card MultiBonus. În ambele situaţii vei primi pe loc un card MultiBonus temporar pe care îl vei putea folosi pentru acumularea de puncte la prima vizită într-o staţie MOL. Apoi, în termen de maximum 15 zile lucrătoare, vei primi la adresa indicată în momentul înscrierii cardul personalizat cu numele tău pe care îl vei putea utiliza pentru acumularea şi cedarea de puncte MultiBonus.

 

MultiBonus este un program pe termen lung prin care clienţii fideli MOL sunt recompensaţi cu puncte MultiBonus de fiecare dată când cumpără din reţeaua de benzinării din România. Pentru a participa în programul MultiBonus este suficient să te înscrii. Poţi completa chiar acum un fomular online sau la următoarea vizită la o staţie MOL cere şi completează un formular de înscriere. În maximum 15 zile lucrătoare iţi trimitem gratuit cardul la adresa indicată de tine. Foloseşte cardul de fiecare când cumperi din benzinăriile MOL. Astfel acumulezi puncte. Urmăreşte promoţiile care iţi aduc mai multe puncte. Astfel vei obţine mai rapid cadourile dorite. Foloseşte punctele MultiBonus pentru a-ţi lua tot ce ai nevoie din benzinăriile MOL: produse din magazin sau un program de spălare auto. Pentru a putea selecta dintr-o varietate cât mai mare de produse, îţi oferim Catalogul MultiBonus şi Ofertele Speciale, din care poţi alege tot ceea ce îţi trebuie pentru tine sau cei dragi. Programul MultiBonus se desfăşoară exclusiv în reţeaua benzinăriilor MOL din România.

De ce să particip la programul MultiBonus?

Primesti inapoi o parte din valoarea cumparaturilor din statiile MOL

MultiBonus iti returneaza o parte din valoarea cumparaturilor pe care le faci in statiile Grupului MOL din Romania sub forma de puncte de loialitate. Astfel, pentru tot ce cumperi, primesti puncte pe care le poti transforma apoi in produse din statie sau poti alege din cele peste 300 de articole care se regasesc in Cataloagele MultiBonus.

(mai mult…)

Cine poate participa la programul MultiBonus?

Orice persoană fizică, sofer sau nu, care a împlinit 18 ani până la data înscrierii şi care accepta condiţiile de funcţionare ale programului poate participa la programul MultiBonus. Orice client al MOL România, persoana fizică, poate participa la programul MultiBonus, prin completarea corectă a formularului de înscriere. Aplica online pentru un card si vei primi pe loc cardul temporar pe care il poti folosi pentru acumularea de puncte.

 

Când primesc cadourile MultiBonus?

Cadourile MultiBonus sunt produse pe care le obţii în urma plasării unei comenzi în Magazinul Virtual sau direct din magazinele benzinăriilor MOL.

Livrarea produselor din Magazinul Virtual are loc la benzinăria unde ai cedat punctele MultiBonus sau pe care o selectezi atunci când plasezi comanda online, în termen de maximum 20 zile lucrătoare de la data cedării punctelor. Poţi urmări statusul comenzii tale creându-ţi un cont online.